Hamburger met Heston Bumenthal

Op uitnodiging van BMW, dealer Ad Smelt in het bijzonder, ben ik in Londen om de Olympische spelen bij te wonen. Wat een bijzonder feest!

Na het bijwonen van de athletiekwedstrijden gisteravond terug naar het in haar geheel afgehuurde Four Seasons hotel op Canary Wharf. Daar wachtte een welkom buffet, nu het eten op Olympisch park van dramatische kwaliteit is, alle mooie verhalen over “deli-organic food” ten spijt. Alles wordt in dezelfde smakeloze brij in bruine kartonnen dubbele friet bakken geserveerd, onsmakelijker wordt het niet!

De chef van het Four Seasons had perfect zelfgemaakte runderhamburgers, met kaas, sla en spek bereid. Zalig! Bij het opscheppen liep ik de Engelse driesterren chef Heston Blumenthal tegen het lijf, die eveneens door BMW was uitgenodigd. Heston heeft restaurant de Fat Duck en ik herinnnerde hem aan zijn geweldig masterclass aardappelpuree maken. Zoek hem op op foodtube. Na een kort praatje over Johnnie Boer en Robert Kranenborg hebben wij samen de tanden gezet in deze smakelijke hamburger. Wat een leuke vent!

Op naar Michael Roux junior, parliament square voor een heerlijke lunch!

20120811-120144.jpg

(Visited 69 times, 1 visits today)