Lunch aan de Poel

Vrijdag 2 december 2011.

Onder het mom van de “boog kan niet altijd gespannen zijn” met vriend Julius een culinaire uitspatting bij restaurant Aan de Poel ondergaan. Gastheer/sommelier Robbert en Chef Stefan stonden beiden in de zaak, en dat hebben we geweten. De passie van Robbert voor de wijnen is ontroerend. Wij maakten in mei al samen een wijnreis naar de Limoux en ook daar liet hij zijn neus gelden. We dronken een sauvignon blanc uit de Loire “Mister L”; niet alleen een knipoog naar de Baron, maar ook de niet-Franse adel blijkt schitterende wijn te kunnen maken. We aten onder meer vers gerookte kreeft met gefrituurde schorsenieren, vacherin mont d’or en truffel. Mjam! Het gerecht werd geserveerd op de uit Finland afkomstige “boomstam-borden” (van espenhout gemaakt), die door de coating zo de afwasmachine in kunnen. (Finse houten borden

Een waar feest!

Restaurant Aan de Poel

(Visited 60 times, 1 visits today)