Van Aan de Poel naar Lakes

Het is Hilversum gelegen Lakes, won in 2010 de prijs voor het beste terras. Majid Fitouri is de enthousiaiste drijfveer achter dit restaurant, samen met de altijd beleefde gerant Nathan. Het weer noopte ons met vrienden Vincent en Hesther binnen te eten en ondanks de slechte afzuiging (“daar wordt wat aan gedaan”) was dat geen straf. Het enthousiasme van Majid, in combinatie met Chef Erik de Boer is de toverformule voor een fantastisch diner, overgoten met bijzondere wijnen. Na de amuse van zuurkoolsoep, werden wij verblijd met een prachtige terrine van foie met gebakken kwartel, begeleid door een Condrieu van Gigal. Mjam! Gevolgd door coquilles op drie manieren bereid, alwaar wij een Chardonnay uit Jeruzalem dronken, de “Blanc du Castel”, rare neus, mooie wijn! De perfect bereide hertenbiefstuk werd begeleid door een prachtige Roc de Cambes uit 2007. Een schaars goed, maar o zo lekker. Over het dessert zal ik het maar niet hebben, dat was zo maar een kilo erbij!

Restaurant Lakes

20111206-095940.jpg