Vega in Le Garage

Gisteren bezocht ik de Nationale Apergepartij, met veel verve georganiseerd door Emiel de Sévrèn Jacquet. Na afloop van deze fantastisch georganiseerde aspergepartij, toog de harde kern naar Erwin Walthaus’ Le Garage. Je kunt zien dat het beter gaat met de economie. Ze hingen bij Le Garage weer ouderwets met de benen uit de ramen en wat was het gezellig. Fijn, het is Erwin gegund.

De geoefende lezer weet dat de DF een gezondere levensstijl volgt. Ik eet dus of vis, en bij voorkeur vegetarisch. Bij Le Garage hebben ze een zalig gerecht, een crème van pompoen met daarop in de oven gegaarde aubergine, een crumble van geitenkaas, venkelsalade en vinaigrette met Hoi-Sin. Mijn tafelgenoot, een man die thuis een “man cave” heeft, eet vanzelfsprekend vlees, en niet zo maar vlees, hij eet de lamsschouder en krijgt drie dikke plakken geserveerd. Achteraf vindt hij het zelf eigenlijk ook wel veel. Ik laat hem een hap van mijn gerecht proeven en hij kijkt mij verwonderd aan. Tjee, dat dit zo lekker kan zijn, en zo is het. Dus ook de geoefende vegetariër kan nu bij Le Garage terecht. Nou alleen nog alcoholvrije wijn en het feest is compleet!

4 out of 5 stars (4 / 5)

Le Garage