Bloedworst met gebakken aardappels in de Alpen

Ken je dat gevoel, dat je het verkeerde hebt gekozen en je verlekkerd naar het bord van je buurman kijkt? Met vriendjes Mark, Jeroen en Jan Willem gaan skien in Fiss. Naast het gebruikelijke laagvliegprogramma in bijvoorbeeld de “Heksenalm”, de plaatselijke piste-restaurants getest. Voor mooie hammen, oesters en kalfslever ga je naar de kille Skilounge in Serfaus. Voor een lunch in een wat meer Oostenrijkse ambiance ga je naar de Schalber Alm (van het fameuze 5 sterren Hotel Schalber), of naar het in Fiss gelegen Frommes Alp. Ga wel achterin zitten, dus niet in het bargedeelte. Daar at Mark gebakken bloedworst met gebakken aardappelen en zuurkool, en ik niet. Verlekkerd heb ik naar zijn bord zitten staren. Mark is gelukkig het type dat slechts de helft van zijn bord leeg eet…..

Niet geheel Dr. Frank, maar een feest!

20120114-164541.jpg

2 Comments

  1. mark januari 15, 2012 at 3:23 pm

    Ja de Bluttwurstgröztl bij Frommesalp was verrukkelijk! De spaghetti Bolognese van De Dutchfoodie himself was ook top. Ciao !

  2. Jan Willem januari 15, 2012 at 6:00 pm

    Ja, het was het lekker & gezellig.