Restaurant Babylon, 99 kensington Highstreet

Richard Branson is niet alleen actief in de luchtvaart, hij is tevens actief als restaurateur. Zijn Restaurant Babylon is gevestigd op de 7e bovenste verdieping van een groot pand op Kensington Highstreet, vlakbij Kensington Palace. Bij binnenkomst niets dan aardige, behulpzame obers, een verademing na Roux. Het restaurant is temidden van een prachtige daktuin gelegen met heuse flamingo’s, beekjes, et cetera. als je niet beter weet, zou je denken dat je in een heerlijk park zit.

We aten, genietend van het uizticht over het park, krokant gebakken coquilles met een chinese vinigrette, zalig. In het glas een chardonnay van Latour, altijd goed. De als hoofdgerecht geserveerde varkensrug, was prachtig, sousvide, gegaard, met heerlijke verse doperwten, spaetzle en eigen jus. Prachtig. Het glas pinot noir van Latour paste er perfect bij.

Het nagerecht was de klap op de vuurpijl, zie de foto. Een prachtig bavoisrase van cointreau, pistache en chocolade, niet alleen een feest voor het oog, doch ook voor de smaakpapillen. Babylon is een aanrader, vraag een tafel op het terras, een puur romantische plek en laat je verwennen door het ongekend vriendelijke en goede personeel!

Babylon
99, Kensington High Street
Londen

20120819-203201.jpg

(Visited 138 times, 1 visits today)