Tartiflette in “l’Auberge du Christomet”

Zoals gezegd, Megeve heeft drie bergen om op te skien. De berg Jaillet is het minst populair maar heeft het mooiste skigebied. Als je l’Auberge du Christomet binnenkomt schrik je even, maar blijf vooral en ga niet weg. 3 jaar geleden at ik daar de eerste tartiflette in mijn leven en beter wordt het niet. 3 jaar na dato at ik hem weer, wat een feest. Mooie reblochon, de juiste cuisson van de aardappels, weing spekjes en de perfecte verhouding witte wijn, kaas en creme fraiche in de saus. Het recept staat op mijn site. Ga skien in Megeve en eet tartiflette bij De Auberge. Wij slapen hier al jaren in een geheim adresje, met een fantastisch restaurant. Het toppunt van romantiek en culinair genot. Ik mag er van mijn vrouw niet over schrijven, maar op aanvraag maak ik de gegevens aan de liefhebber bekend.

20120128-075728.jpg

(Visited 104 times, 1 visits today)