Bubbles op Schiphol

Volgens mijn geliefde heb ik last van “Reisefieber”. Maar hoe komt dat eigenlijk? De eerste vliegreis met mijn geliefde werden we al op Schiphol omgeroepen en bedreigd met “we will start to
offload your luggage”. Het bleek tekenend voor de manier waarop mijn zij reist: vergeten paspoorten, gemiste vluchten, boze blikken van de bemanning en huurauto’s met draaiende motor op de departures achterlatend, bedacht ik mij dat het ook anders kon. Na een aantal gemiste vluchten in mijn leven ben ik graag op tijd, dat voorkomt reis-stress. Inmiddels heb ik haar kunnen overtuigen dat het ook anders kan. Op weg naar Nice strijken wij neer in restaurant Bubbles, daar waar ik altijd een goed glas drink en een oester eet voor vertrek. Van mijn vriend Peter heb ik geleerd om van het glas een glas topchampagne te maken.

We drinken de brut rosé van Taittinger en laten de sushi en umami oesters ons goed smaken. Een fijn begin van de reis, heerlijke champagne en je geliefde nog eens diep in de ogen kijken, het leven is mooi. De culinair recensent van de Volkskrant was kritisch over Bubbles, en ze hebben de kritiek ter hand genomen en vertellen daar desgevraagd open over. De wijn is niet meer zo koud, de service is goed en met humor, de sushi is vers, al wordt deze zeker niet ter plaatste bereid.

Bij Bubbles is het voor de reiziger goed toeven met een mooi assortiment champagnes en open wijnen.

Bubbles
Seafood & Winebar
Begin c-pier
Schiphol

Als je wat tijd over hebt op Schiphol, gun jezelf dat heerlijk glas, het mooie moment en een heerlijke oester.

20130727-165951.jpg

(Visited 157 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Ricky juli 27, 2013 at 5:59 pm

    Exact de reden dat ik ook graag op tijd ben, alleen kan het wel eens zo comfortabel worden dat het alsnog haastwerk wordt.

  2. Dr. Bubbels juli 28, 2013 at 2:19 am

    Overpriced, maar vast ritueel voor het luchtruim te kiezen!