Seven One Seven

Op de hoofdstedelijke Prinsengracht is op nummer 717 het niche-Hotel Seven One Seven gevestigd.

Seven One Seven is in 1997 geopend en kent een vijftal met antiek ingerichte originele stijl-/ hotelkamers. Het is uitermate geschikt voor private dinings (16 personen) alsmede besloten vergaderingen. Op de private dinings na, wordt er slechts ontbijt geserveerd. De gezellige en goedlachse gastvrouw Brita Röhl gaf ter ere van de abdicatie een “Pre-orange Cocktail”. Het verzoek was om met een orange twist op de cocktailparty te verschijnen. Het was een bont oranjekleurig gezelschap.

De catering werd verzorgd door De Laurier. De champagne vloeide rijkelijk en gelukkig liep er een ober met een pot kaviaar rond die de muis van je hand op gezette momenten van de juiste hoeveelheden beluga voorzag.

De hapjes waren bijzonder. Geen bitterballen en vlammetjes, maar een blaadje van een vetplant met zure room en eitjes van de vliegvis, crackers van komijnekaas met pompoencrème, bakjes gemaakt van worteldeeg met zalmroosjes; niet alleen een feest voor het oog, maar ook een feest voor de maag, en dat alles low carb.

Mocht je jezelf een keer willen verwennen, dan kan ik je een overnachting in Seven One Seven zeer zeker aanraden.

Seven one Seven
Prinsengracht 717, 1017 JW in Amsterdam
Tel.: 020-4230717
info@717hotel.nl

20130423-114727.jpg

(Visited 109 times, 1 visits today)