Dieet en rust voor de Dutch Foodie

Ik reis op dit moment met mijn geliefde door Nieuw Zeeland. Wij zijn op het Noord Eiland, het is hier prachtig. Ik kan je vertellen over de Maori keuken, mijn bezoek aan een van de mooiste lodges ter wereld: de Treetops lodge (laat Huka lodge verbleken) de voettocht naar de Bridal View Falls, of die van Cape Kidnappers in Hawkes Bay, met een golfbaan die op plaats 33 van de wereld ranglijst staat.

Tijdens mijn voettocht naar de Bridal View Falls realiseerde ik mij dat 2,5 jaar enthousiast restaurant bezoek zijn fysieke tol heeft geeist. Het kleine kwaaie wijf naast de Dutch Foodie heeft zich inmiddels ontpopt tot personal trainer en diƫtiste. Als ik het goed begrijp is de hongerwinter aangebroken. Dieet en rust staan op het menu. Ik spreek je weer in het voorjaar en vertel je alsdan of ik boven de windkracht 9 nog naar buiten kan.

Gegroet!

20121027-100406.jpg

(Visited 45 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Fietje oktober 26, 2012 at 11:22 pm

  Goed hoor Arrie, ik heb zin in een winterslaap op t Koloniepad!

 2. Paul oktober 26, 2012 at 11:33 pm

  Wat is er niet goed aan downunder? Enjoy.
  Voornemens zijn leuk maar met harde afspraken kunnen wij je allemaal helpen! Datum, streefgewicht etc graag šŸ™‚

 3. Piet van vlie oktober 26, 2012 at 11:33 pm

  Heel verstandig, hier ook 30 min en we verdienen slapend geld, wel saai, nu nog een d larlot en een mc 2 tot op kipad of bwg!

 4. Moler oktober 26, 2012 at 11:55 pm

  Klein of groot, ik hou van je en blijf het heerlijk vinden om je af en toe wat moker slagen te geven!!

  Geniet en kom lekker zen terug, Ush Moker

 5. Brink oktober 27, 2012 at 11:03 am

  Je blijft een koning! Ook in winterslaap, aan de zijde van je koningin!

  Ik kom graag nog eens logeren op t Koloniepad. Voel ook ernstige behoefte aan winterslaap….